Uitsterven.nu sterf je uit!

23Jul/092

Uitsterven is in

dodo_11Deze website laat zien dat er voor ALLE problemen een eenvoudige oplossing is. Of het nu gaat om slecht werkende riolering, ongelukkige kinderen van gescheiden ouders, de verrommeling van het landschap, ruzie op het werk of de diverse oorlogen die onze wereld teisteren. Die oplossing is even simpel als elegant: de mensheid moet uitsterven.

Op deze website zullen de komende tijd tips en truuks komen om een en ander in gang te zetten en ideeën daarvoor zijn van harte welkom.
Daarnaast zullen er verhalen en ooggetuigenverslagen zijn uit diverse bronnen. Ook besteden we aandacht aan de wetenschappelijke, religieuze en kunstzinnige aspecten van het uitsterven.

Filed under: Algemeen Leave a comment
Comments (2) Trackbacks (0)
 1. Hoi Allard,

  Heerlijk!!!! Ik ga nadenken over ideeën of tips en trucs!!
  Ik ga nu Eindhoven aan Zee aanklikken.

  Veel groeten,
  Els

 2. Hoi Allard,
  De afgelopen weken waren zo rommelig, dat ik niet kon toekomen aan het uitsterven van de aarde.
  Vandaag heb ik er eens goed over nagedacht en ben gekomen tot de zeer diepzinnige edoch eenvoudige oplossing, namelijk: niets doen.
  De mensheid is al zo lekker bezig met het thema uitsterven, daar hoeft een klein mensje als ik niets meer aan toe te voegen. Als troost bedenk ik steeds dat de aarde zelf gewoon lekker doorgaat als de mensheid is uitgestorven. Wat zal het er , na een herstelperiode, prachtig uit gaan zien.
  Veel groeten,
  Els


Leave a comment

No trackbacks yet.