Uitsterven.nu sterf je uit!

24Jul/091

Persoonlijke verhalen

gezellig1Natuurlijk heeft ieder zijn eigen verhaal. Uitsterven is iets dat ons allemaal aangaat. Op deze pagina vind je persoonlijke, ontroerende, aangrijpende en inspirerende verhalen van mensen die zelf aan het uitsterven zijn, of daar van dichtbij mee te maken hebben.

Comments (1) Trackbacks (0)
 1. Goedendag Beste Lezer,

  Ik, Johan Verstallenberg, heb wel een verhaal dat ik met U wil delen.
  Mijn grootvader, inmiddels overleden, hoorde bij de Tyuglum stam uit Issafart.
  Die stam geloofde er heilig in dat als men ouder werd dan drieƫnveertig men moest sterven omdat anders ons lichaam zijn geest niet meer los kon laten. Mijn grootvader is daaraan ontsnapt. Hij stierf op vierenveertig jarige leeftijd. In onze familie offeren onze kinderen ons op op vierenveertig jarige leeftijd op. Ik heb nog zeven jaar.
  Met vriendelijke groet,

  Johan Verstallenberg


Leave a comment

No trackbacks yet.